17 December 2010

Carousel-Rocking-horse Cookies

I´ve often wondered how to decorate the cute rockinghorse cookies, besides the obvious way. This is why i never cut out too many of them. I came up with this idea, wich i LOVE! Sure, it takes some time, and when you run out of rockinghorse-cookies and are on a roll, then what to do?? I´ll show you later ;)


PS: All edible!

5 comments:

  1. Fuldstændig fantastisk smukt!!
    Please don't eat them!
    ;-)

    ReplyDelete
  2. Ih hvor er de fantastiske, og SÅ detaljerede. Jeg elsker specielt den fine manke.
    Hvordan undgår du luftbobler i din icing ? Og bruger du pastefarve eller kakao til det brune ?

    ReplyDelete
  3. Tak skal i have! :) Godte, disse bliver ikke spist, men beundret dagligt (forhåbentlig ;)på display hos Sofisticake.dk.

    Susanne; Jeg undgår de fleste bobler i icingen ved at lade den stå minimum et par timer inden brug. Gerne natten over, i køleskab. Der vil nok altid være lidt bobler i, men de fleste kan bankes let ud når icingen er lagt, og ellers kan de stikkes ud med en nål eller tandstik.

    ReplyDelete
  4. Hi! Your cookies are absolutely gorgeous! I'm new to the baking world, and I'm hoping you can tell me what you used for the gold on your rocking horses and reindeer. Thank you so much!

    ReplyDelete
  5. Hi Kayellbee - Thanks a lot. I´m using Edable Art´s Golden Lemon. Or is it Lemon Gold... Something Lemon :)

    ReplyDelete