07 May 2012

Purple


A chocolate cake with raspberry mousse, sprinkled between layers with peppermint-milk-chocolate.


I used Satin Ice for covering and making beads and roses. The prof´s are all using it, it seems. I wonder what they add to it, to prevent it from cracking and crumbling....? Very odd to discover that the more colourgel was added, the more the fondant seemed to dry out.


9 comments:

  1. Jeg er heller ikke fan af SatinIce. Oplever at det rynker ligesom læder....

    ReplyDelete
  2. ja det gør! Jeg er meget overrasket, havde virkelig forventet noget mere...

    ReplyDelete
  3. Det dufter sindsyg godt, smager bedre end mange andre mærker, men er utrolig besværligt at arbejde med. Første gang troede jeg, at jeg bare var for langsom til at rulle ud, anden gang skyndte jeg mig som en sindsyg, men den tørrede så hurtigt at jeg fik elefanthud på den øverste halvdel af cirklen, mens jeg rullede den nederste halvdel af cirklen tyndere. Jeg mangler at prøve at rulle ud under "the mat", men har altså ikke større forhåbninger.

    ReplyDelete
  4. ennu en smuk kage. jeg er vild med borden.

    ReplyDelete
  5. Kageleg; den der Mat kunne godt virke tror jeg! Synd, man ikke har sådan en fætter...

    Thanks faithy :)

    Tak Susanne, det er en Cel-cakes mold som er til at stikke ud med, men det er helt umuligt -for mig i hvert fald. Men den er fin som præger fandt jeg ud af.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeg vil tro at hvis det er finere end JEM butterfly cutter vil jeg også se det som en embosser :D

      Delete
  6. Den er ikke finere end butterfly-cutteren, problemet er at den ikke har skarpe kanter. Der er nogle flotte blade på pladen også og de kan fint justeres, men ikke det her småtteri :)

    ReplyDelete
  7. super flotte kager, se evt. forbi mine blogs. der kommer en række nye kager ind de følgende dage :)

    ReplyDelete